Barovi, vesti

Copyright na Hot Mess-u!

Britanski duo Copyright koji kombinuje elemente deep, tech, african i acid house-a sa uvek izuzetnim vokalima, najavio je gostovanje u Srbiji i to na najpopularnijem mestu u gradu, na splavu Hot Mess. U petak 16. avgusta na Hot Mess-u vas očekuje pravi house spektakl i žurka tokom čitavog dana.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Zvezde Copyright-a, Gavin Mills i Sam Holt zabavljaju publiku u čak 40 zemalja u kojima se na radiju sluša njihov šou „Defected In The House“. Ovaj radio šou doneo je veliku popularnost Gavinu i Samu, ali i pored svega toga, oni vode i svoj label Copyright Recordings gde usko sarađuju sa artistima kao što je Shovell, Donae’O, Yasmeen, Todd Terry, Roul and Doors, Tasita D’mour i mnogi drugi. Oni su zvanično deo Defected ekipe koja uz podršku kvalitetnih DJ-eva i producenata kao što su Rescobar, Phunkmode, Mirko i Meex, ovog petka pravi nezaboravan provod.

Na splavu Hot Mess će ovog petka biti još vrelije jer vas očekuje neverovatan provod. Atmosfera poput one koja se doživljava na all day žurkama na Ibici, ovog petka će biti dostupna svim Beograđanima, ali i onima koji u prestonicu dođu kako bi se provodili na najluksuznijem splavu u gradu, na Hot Mess-u.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Očekuje vas luda žurka, a da biste osigurali svoje mesto, predlažemo vam da na vreme rezervišete sto, ležaljku ili šank. To možete da učinite veoma lako, jednim klikom na sajtu beogradnocu.com ili putem Call Centra 063 33 33 44.

U galeriji slika koju je priredio sajt beogradnocu.com možete da pogledete kako se provode Beograđani na splavu Hot Mess.

 

beogradnocu.com