Red Shoes Cafe, vesti

Crvene cipelice za najbolji provod.

Ono što klub Red Shoes čini drugačijim od ostalih klubova je to što je otvoren 00:00h - 24:00h svih 365 dana u godini. Znači radi 24h tokom cele godine, a svake večeri se održavaju žive svirke. Najbolji beogradski pop i rock bendovi sviraju svaku noć samo za vas, tako da je već danas idealna prilika da posetite ovo vrhunsko mesto.

klub Red Shoes Cafe

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Večeras, u četvrtak 13. marta u klubu Red Shoes nastupiće bend Muzički Voz. Bend postoji još od 1995. godine, a kako sami kažu „tokom svih ovih godina menjali smo vagone i rezervne delove, a pre dve godine uradili smo i generalni remont našeg voza. Pritežemo šrafove koji popuštaju a usput ubacujemo još tone i tone novih pesama i to sve u cilju da bismo opravdali vaše ukazano poverenje.“ Sastav ima dve sjajne pevačice, Marinu i Jelenu, koje redovno šarmiraju sve goste. Provod sa ovom ekipom uvek je nezaboravan.

klub Red Shoes Cafe

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Petak 14. mart obeležiće bend Fullhouse, ali i fenomenalni DJ set. Nikola Antonijevic Anton, pevač sastava Fullhouse, garantovano će oduševiti sve prisutne, kako svojom neverovatnom energijom, tako i izvanrednim vokalnim sposobnostima.

Samo dan kasnije, u subotu 15. marta u fantastičnom klubu Red Shoes nastupiće bend Profesori, a biće prostora i za setove DJ-a kluba Red Shoes. A nedelja 16. mart rezervisana je za Unplugged Duo, koji će takođe nastupiti i u ponedeljak 17. Za utorak vas očekuje neponovljivi sastav Lili Bend, dok će sreda biti u znaku Duo Rouz Benda.

klub Red Shoes Cafe

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Ne čekajte više ni sekund! Obezbedite sebi najbolji provod u gradu! Vaša najbolja noć je na samo jedan klik od vas! Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fenomenalnom klubu Red Shoes. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Kada budete videli najinteresantnije momente iz kluba Red Shoes, on će nesumnjivo postati vaš izbor broj jedan. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com