vesti

Cuban Night i “Scandal” u klubu Gaučosi.

Vikend je na pomolu, a vi još niste odlučili gde biste izašli i koji biste klub posetili. Zato je ekipa beogradnocu.com uvek uz vas i na raspolaganju da vam preporuči najbolji noćni provod u Beogradu. Prepustite se uživanju u jednom jedinstvenom, kvalitetnom i drugačijem klubu od ostalih. Klubu koji je davno počeo sasvim stidljivo i lagano sa radom, da bi nakon kraćeg vremena dostigao vrhunac i svoje ime stavio u red sa najboljim klubovima naše prestonice – Klub Gaučosi!

Već u petak, tačnije večeras, u klubu Gaučosi očekuje vas Cuban Night uz Live Band i DJ-a koji će napraviti pravi skandal i sjajnu atmosferu. Obećavamo vam da ćete celo veče đuskati i pevati, jer muzika u Gaučosima je uvek takva, da prosto pokrene čoveka i probudi svaki ritam u njemu. Dođite na sjajnu muziku i tamo gde je provod zagarantovan.

Već u subotu nastupaju čuvena Suzana Dinić i Scandal Bend, koji poslednjih dana brzinom svetlosti pune klubove u našem gradu, a poznati su po pravljenju vrhunskog provoda.  Scandal Bend bez sumnje, svakog vikenda u klubu Gaučosi, potvrđuje zašto se klub napuni u rekordnom vremenu i zašto pevaju po mnogim lokalima.

Začinite dan zvucima Scandala i sa malo Kube u vašem omiljenom klubu Gaučosi i dođite da se fenomenalno provedemo! Naravno, kao jedno od osveženja u ovom klubu, drugim danima možete se veseliti i uz starogradsku muziku, jer Gaučosi imaju za svakog po nešto.

Pored fenomenalne muzike, u Gaučosima uživaćete u sjajnom izboru pića, osoblju i prostoru koji beskompromisno promoviše kvalitet koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda.

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com