Čudna Noć, vesti

Čudna, ali čarobna noć.

Ovog vikenda, u kafani Čudna Noć moći ćete da uživate uz vrhunske izvođače kakave ne možete čuti ni na jednom drugom mestu u gradu. Kao i uvek, bićete dočekani od strane ljubaznog osoblja, koje će biti tu da ispuni sve vaše želje i vaš provod učini spektakularnim. Vašem uživanju dodatno će doprineti vrhunski muzičari, ali i specijalne promocije pića.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

U petak 14. marta sjajan muzički tandem - Bora Bora i Milica Atanacković, učiniće sve da vam pokaže potpuno novu dimenziju meraklijskog provoda. Pored svih pogodnosti, tu je i akcija – velika ponuda rakija za samo 99 dinara. Priuštite sebi jedinstveno zadovoljstvo i iskusite fantastično Veče rakije u kafani Čudna Noć.

Samo dan kasnije, u subotu 15. marta, imaćete prilike da se provedete senzacionalno, naravno, ukoliko svoje poverenje budete ukazali kafani Čudna Noć. U subotu će za vaš provod biti zaduženi Nemanja Jevtić i Milica Atanacković, a atmosfera koja vas očekuje je zaista neopisiva. Međutim, to nije sve! Za sve one koji su verni i odani, kafana Čudna Noć pripremila je i promociju - akcija flaša Jhonnie Walker-a i četiri Red Bula po ceni od samo 3500 dinara. Ne propustite!

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

beogradnocu.com i dalje brine o vašem provodu. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Čudna Noć. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

 U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Čudna Noć bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com