Čudna Noć, vesti

Čudna noć na reci.

Kafana Čudna Noć, od vaših noći zaista to i pravi, prava čuda koja su sa Peđa bendom svakog petka i te kako moguća. Ovaj uigrani bend lagano će voditi vaše naštimano raspoloženje kroz navedrije kafanske predele čije lepote nećete moći da se nadišete ni do poslednjeg takta. Kafana Čudna Noć i Peđa bend su baš ono što vam nedostaje da za kafanskim stolom uz koju čašu zapečatite svoju sudbinu i nazovete je jednostavno kafana Čudna Noć.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kafana Čudna Noć ne samo da je jedini ispravan izbor, ako tragate za idealnim provodom nego je jedina prava slast i za vaše grlo i za vaše uši i za vaš džep. sa kafanom Čudna Noć ni jedna noć nije sumorna, sve su raspevane i razigrani i sve su nemoguće za izreprizirati, jer kafana Čudna Noć je jedna i jedina, noć u kojoj ćete upoznati osobu svog života, najboljeg prijatelja, kuma, brata i sve tu uz sjajnu atmosferu subotom koja mami sve vaše izazove jer je stvara jedan jedini i neponovljivi Čelendž Bend.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kafana Čudna Noć je kao piće kog ste uvek željni, a možete ga piti svaki dan i svaki sat, kafana Čudna Noć je kao malo koja druga prava, sevdačka, boemska, savršena, raspevana, razigrana i domaćinska, pa treba li vam išta više za najbolji provod.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Ne oklevajte pri besplatnoj rezervaciji u kafani Čudna Noć. Rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Čudesne noći u kafani Čudna Noć ne bi bile toliko čarobne da nama nije vas, da nam začinite i zasladite zalogaj najboljeg provoda, sa nestrpljenjem vas čekamo, gde drugo do u kafani Čudna Noć.

 

beogradnocu.com