Čudna Noć, vesti

Čudna Noć za dugo pamćenje.

Večeras dozvolite sebi da osetite čari najbolje boemske atmosfere na vodi, samo u kafani Čudna Noć! Kao i svakog vikenda, moći ćete da uživate u fantastičnim izvođačima i muzici koja će vas razgaliti.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

U petak 17. januara Bora Bora Bend i Dejana Marinković napraviće totalni haos u najboljem smislu te reči, tako da smo sigurno da nećete ni pomisliti da izađete iz kafane Čudna Noć. Dejana Marinković nam je poznata iz šoua Zvezde Granda, tako da je dobar provod i muzika zagarantovana.

Nova sezona u kafani Čudna Noć krenula je do sada nezapamćeno dobrim provodom. Pored sjajne muzike i dobre ekipe, uživaćete i u sjajnom izboru pića sa jedinstvenim cenama! Autentični kafanski ambijent, sjajni pevači i bendovi svakog vikenda, vrhunsko i kvalitetno piće, dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji kafana Čudna Noć nudi.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

U subotu 18. januara, zabavljaće vas sjajni izvođači naše kafansko - klupske scene, kada će u kafani Čudna Noć, sa Dejanom Marinković nastupiti njen kolega Nemanja Mitrović. Svojim osobenim šarmom i vrhunskim umećem, ovaj pevač stvara neviđenu atmosferu na svakoj žurci u kafani Čudna Noć, koja neće izostati ni ovo veče.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Čudna Noć vam priprema mnoga iznenađenja, najbolje veselje i muziku uz koju dobra atmosfera nikada ne izostaje. Rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite i dođite da započnete nedelju vikend na najbolji mogući način, samo u kafani Čudna Noć.

 

beogradnocu.com