Čudna Noć, vesti

Čudne noći u Novoj godini.

Kafana Čudna Noć je fantastična kafana i  svaki njen deo je urađen sa takvom primesom elegancije da vam stane pamet. Veoma je otmena, ispunjena kafanskom atmosferom, prava je slika i prilika onog starog prefinjenog Beograda.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

I repertoar je pažljivo osmišljen, večeras za vaše uživanje i fantastičnu zabavu zadužen je fenomenalni Moma Bend. Ovo veče u kafani Čudna Noć garant je sjanog provoda i još bolje atmosfere, provešćete se ludo i nezaboravne jer moćna  je kafana Čudna Noć na Ušću. Fantastičan izbor pesama neponovljivog Moma Bend, biće sve ono što potajno priželjkujete od kafanaskog provoda sa puno lepoh iznenađenja, jer tako je uvek u kafani Čudna Noć, čarobno i čudesno, najlepše.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Ovde ćete se i slatko zaljubiti i slatko popiti, a još slađe zapevati jer Moma Bend, vas samo na fantastičnu pesmu tera, a prelepe melodije na ples i uživanje. U subotu čudesna noć se nastavlja sa sjajnim Nemanjom Mitrovićem. On će napraviti sjajan štimung, njegov glas i harizma savršeno idu sa prekrasnom energijom koja zrači iz kafane jedinstvene na svetu kafane Čudna Noć.

Biće to prekrasna subota i fantastičan provod sa Nemanjom Mitrovićem i vašom omiljenom kafanom Čudna Noć i svim lepotama koje ona nudi, besprekorna usluga, profesionalno osoblje, boemske cene, sve za vaše maksimalno uživanje i opuštanje u najlepšoj najboljoj i najčudesnijoj kafani najboljih provoda u gradu kafani Čudna Noć.

kafana Ćudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Čudesne noći u kafani Čudna Noć, čekaju samo na vas način rezervacije je vrlo jednostavan, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda, gde su čudesne noći tu su i naši fotoreporteri, a u našoj galeriji fotografija zablistaće i vaš osmeh iz nepeonovljivog provoda u kafani Čudna Noć.

 

beogradnocu.com