Čudna Noć, vesti

Čudno je izazovno.

Pripremite se za fantastičan vikend u kafani Čudna Noć, jer vas očekuje nezapamćeno dobra i vrela atmosfera, koju ne smete propustiti. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje uz fenomenalan muzički repertoar koji predstoji.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Petak 31. januar rezervisan je za sastav koji vas garantovano neće ostaviti ravnodušnim i koji će vas naterati da celu noć provedete na nogama. Do ranih jutarnjih časova, samo za vas sviraće Peđa Bend. Međutim, to nije sve! Pored Peđa benda očekujte i goste iznenađenja. Nećemo vam otkriti ko je u pitanju, ali ćemo samo zagolicati vašu maštu informacijom da ćete garantovano uživati!

Samo dan nakon Peđa Benda i izvanrednih gostiju iznenađenja, Čelendž Bend će vas u subotu 1. februara ostaviti bez daha. U prelepom ambijentu kafane Čudna Noć provešćete se vrhunski, uz sjajnu uslugu i izvanredan repertoar.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Podsećamo da je kafana Čudna Noć je novootvorena kafana na vodi u Beogradu koja svojom ponudom ima tendenciju da postane jedno od najposećenijih mesta u gradu. Ona je pravo osveženje prestoničkog noćnog provoda i svojom fantastičnom uslugom i zaista sjajnim ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju, i da garantovano postane deo vašeg obaveznog izlaska. Kafana Čudna Noć otvorena je za vaš nezaboravan provod od 22 h, pa sve do četiri sata iza ponoći.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Čudna Noć. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite. Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Za sva naredna dešavanja u kafani Čudna Noć rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com