Čudna Noć, vesti

Čudno koliko je dobro.

U kafani Čudna Noć je jedino čudno što je uvek tako dobro. Dobra zabava, dobri gosti, dobra muzika, dobro piće, svako veče je prosto čudno koliko je dobro..

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Ukoliko još niste posetili kafanu Čudna Noć, ovaj vikend je pravo vreme za to. Naime, pored svih pogodnosti kojima se još na samom otvaranju kafana Čudna Noć izdvojila iz velike prestoničke ponude mesta za izlaske, ovog petka i subote očekuje vas još veći spektakl.

Svi oni koji svoje poverenje budu ukazali kafani Čudna Noć moći će da se provode uz najbolje pop, folk i starogradske numere, koje zadovoljavaju visoki kvalitet. Ovog petka, 28. februara, Bora Bora i Milica Atanacković će probuditi sve vaše emocije i garantovano vam obezbediti idealan provod.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kafana Čudna Noć predstavlja pravo osveženje prestoničkog noćnog provoda i svojom fantastičnom uslugom i zaista sjajnim ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju, i da garantovano postane deo vašeg obaveznog izlaska. Kada je budete posećivali ponesite udobnu obuću, da biste na nogama mogli da ostanete tokom čitave večeri, jer ćete to nesumnjivo želeti.

Muzika u kafani Čudna Noć dira pravo u srce. Žanrovski je usmerena ka pop, folk i starogradskoj muzici, a iz kafane odjekuje sve ono što publika poželi u tom trenutku. Veliki muzički profesionalci koji će vaše noći učiniti spektakularnim, vrlo lako prepoznaju strukturu publike, pa se tako i upravljaju prilikom odabira kompozicija.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Prvi dan marta meseca predviđen je za nastup šarmantne Milice Atanacković i Čelendž Benda koji će vas definitivno oduševiti. Ne propustite ovaj sjajni vikend u čudnovato dobroj čudnoj noći. Apsolutno sve u kafani Čudna Noć podređeno je vama, koji ste uvek u pravu, i prema kojima se gaji tradicija velikog poštovanja. Ljudi okupljeni oko kafane Čudna Noć obožavaju svoj posao, što je jedan od glavnih sastojaka recepta za pravi uspeh.

A da vi ne biste propustili provod u ovoj kafani , rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Čudna Noć možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne i obavezne.

 

beogradnocu.com