Kasina Bar, vesti

Da biste sreli poznate dođite u Kasinu.

Popularni klub Kasina i sinoć je dokazao i pokazao da nije slučajno na listi najboljih. Ovo prestoničko čedo dobrog provoda sinoć je ugostilo i poznata lica, koja već dobro znaju da je u Kasini uvek veselo i zagrejano. Popularna pevačica Daria Stanojević, istinski voli noćni život, ova atraktivna mlada dama, privlači pažnju i stasom i glasom.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Svojim učestalim klupskim nastupima uspela je da obezbedi veliki krug fanova koji redovno prate njen rad i očekuju novitete sa nestrpljenjem. Klub Kasina je sinoć svojom fenomenalnom energijom zapalio nikad bolji Lexington Band, svi gosti su bili svedoci te fenomenalne energije i zabavljali su se do kasnih sati.

Klub Kasina, koji je bez sumnje vodeći u Beogradu sinoć je bio zanimljiv frontmenu grupe Viva Romana benda Žiki Đorđeviću, koji se baš lepo provodio. Radi se o pevaču čiji vokal baš upečatljivo nosi čitavu priču koju ima jedan od najuigranijih bendova u našoj zemlji, bend Viva Romana. Klub Kasina sve više postaje stecište poznatih ličnosti i zaista je prestižno i cool svratiti u ovaj klub i dati oduška svojim čulima uz uvek najbolji Lexington Band.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Večeras na ovom savršenom mestu zabava dobija nešto drugačoje obličje, jer vas raspoložene očekuje uvek dobar Kao Kao Bend, koji garantuje zabavu bez prestanka. Klub Kasina je uvek dobar izbor bez obzira da li izlazite sa društvom ili sa partnerom, ono što vam pruža ovo mesto zabave unikatno je i neponovljivo i to su već mnogi posvedočili.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina vas nikada neće izneveriti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija je prepuna uspomena iz kluba Kasina, ovoj knjizi najzanimljivih lica nedostaje još vaš osmeh, podarite nam ga večeras u klubu Kasina

 

beogradnocu.com