Kolumne, vesti

Da li oni pokušavaju nešto da vam kažu?

"Seljanka PARIS", "Mačko, totalno si moderna majke mi", "YSL", "Chanel"... Majice sa raznoraznim zanimljivim i simpatičnim natpisima postale su hit ovog leta.

hot messs

Fotografisano u Bar Hot Mess

Ovakav stil u svetu mode, počeo je u vreme devedesetih, i to zahvaljujući popularnim muzičkim grupama. Upravo su ovi bendovi svojom odećom i majicama na koncertima i nastupima prenosili poruke i širili svoj stav fanovima i publici.

free

Fotografisano na Splav Freestyler

Nedugo zatim, ovakvi i još zanimljiviji natpisi osvanuli su i u svetu mode, dizajna i kreatora koji su ih uvrstili u svojim kolekcijama.

bitef letnji

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Po svemu sudeći, klubovi su preplavljeni devojkama i momcima koji teško odolevaju modnim trendovima i zanimljivim majicama kojima privlače pažnju.

hot mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Možda je ovakav stil odevanja postao vid komunikacije sa ljudima. Zamislite da sad ne razgovaramo mnogo, ne trošimo reči, već samo obučemo majicu i damo do znanja šta mislimo i želimo.

acapulcoo

Fotografisano na Splav Acapulco

Ovo je simpatičan i sjajan način da se prenesu raznovrsne poruke. Šta mislite, šta ove devojke imaju da poruče?

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Neko se trudi da bude duhovit, neko ironičan, neko politički nastrojen... ali jedno je sigurno - natpisi na majicama su must have ovog leta. Vi odaberite onaj natpis koji je u skladu sa vašim karakterom, koji se vama najviše sviđa i pravac u grad! Vidimo se!

 

beogradnocu.com