Najave, Restoran, vesti

Da li ste se naspavali.

Ukoliko vam "đavo ne da mira" i ukoliko ste neispavani, vaš san ćete nadomestiti odlaskom u istoimeni restoran na Banovom Brdu - Čukarički San - mesto gde je centar najboljeg provoda.

Čukarički San

Fotografisano u Restoran Čukarički San

Repertoar ovog restorana je ništa manje nego fenomenalan, a već večeras pevače vam Mačak Miša Bend. Ovaj bend je poznat po stvaranju najbolje atmosfere, pogotovu kad su u pitanju proslave i svadbe, a u sve to se možete uveriti ukoliko dođete u restoran Čukariči San. Već u subotu, 3. maja, nastupiće sjajni Me Gusta Bend sa Lenom Čolak, koji će vas potpuno zaseniti. Neka ovo veče bude vrhunska doza najluđeg zadovoljstva koje vam je nedostajalo. Ne treba vam san, Čukarisčki San će napuniti vaše baterije i nakon dolaska na ovo mesto bićete kao novi. U nedelju vas očekuje plesno veče sa Zoranom Zec. Ne propustite!

Čukarički San

Fotografisano u Restoran Čukarički San

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com