Hodač, vesti

Da li ste sigurni da možete ispratiti ovo.

Sledeća nedelja je kao stvorena za provod, i to ne bilo kakav, već vrhunski! Srećom, vaš omljeni portal beogradnocu.com je tu da vam to i omogući. Uz nas nećete propustiti njednu bitnu informaciju vezanu za prestoničke izlaske i dešavanja.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Ove nedelje akcenat stavljamo na provod u popularnoj kafani Hodač, koja je sve traženija. Kafana Hodač svojim gostima nudi mnoge pogodnosti, a jedna od njih je to što ovo boemsko mesto i u toku radnih dana nudi provod kao za vreme vikenda.

Večeras vas u kafani Hodač očekuje Trio Merak i Virtouz na Violini – Željko, a već u ponedeljak 3. marta provešćete Veče sa Ilijom i Bogdanom, koji će vas zabavljati i dan kasnije, u utorak 4. marta. Sreda 5. mart rezervisana je za gitaru i harmoniku, odnosno vaš provod poveren je Žući i Noletu. Isti repertoar je i u četvrtak 6. marta.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

A ukoliko propustite večerašnji provod uz Trio Merak i Virtouza na Violini – Željka, oni vas ponovo očekuju u petak 7. i subotu 8. marta.

Kafana Hodač jedna od najboljih boemskih i starogradskih kafana na Zvezdari, pruža vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Beograda. Kafana Hodač odiše odličnom atmosferom, i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke u kafani Hodač. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na vas.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Hodač. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com