vesti

Da li ste spremni na greh?

Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice za vikiend iz ponude izdvaja jedno prelepo mesto, koje će vas garantovano oduševiti. Naime, u petak 28. februara, kao i u subotu 1. marta, u popularnoj kafani Slatki Greh, koja je omiljeno mesto pravih boema, najlepših Beograđanki i svih onih koji su raspoloženi za provod, nastupa fantastični Slatki Greh Bend, koji predstavlja neponovljivi akustični sastav.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Repertoar sastava Slatki Greh Bend usmeren je pretežno na narodnu muziku, kafanske pesme i starogradske melodije. Međutim, u kafani čuje se sve ono što goste posebno podiže na noge. U pitanju su veliki muzički profesionalci, koji svojom sjajnom izvedbom ostavljaju sve goste bez daha, zabavljajući ih do ranih jutarnjih časova.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Uz fantastičan muzički repertoar, koji je podređen isključivo vašem uživanju, doživećete zaista maksimalno i neponovljivo uživanje. Pesma će vas dirnuti pravo u srce, a sva vaša očekivanja biće i više nego ispunjena. Ono što je takođe bitno jeste da nećete morati da brinete o svom novčaniku, jer su cene prilagođene svačijem džepu, a akcenat nije na zaradi, već na pružanju najboljeg mogućeg provoda svima koji svoje poverenje pružaju fantastičnoj kafanici Slatki Greh!

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu, i koja će vam svakako pomoći pri izboru idealnog mesta za vaš provod. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Slatki Greh, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

Da ne propustite najbolje prestoničke noći, pobrinućemo se mi! Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Slatki Greh rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu fantastičnu kafanu. Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda, kao i vesti o vodećim prestoničkim mestima za najluđi provod!

 

beogradnocu.com