vesti

Da li ste spremni na provod do jutra?

Kafana Dionis iz dana u dan pokazuje zbog čega je vrlo brzo postala jedno od vodećih prestoničkih mesta. Redovni gosti koji poklanjaju svoju vernost kafani Dionis, ne mogu više zamisliti dan bez nje i neponovljivog muzičkog repertoara, koji sve ostavlja bez daha.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Utorak 11. mart rezervisan je za fantastični Cunami Bend, koji će u kafani Dionis nastupati i u sredu 12. marta, kao i u četvrtak, petak i subotu. Zbog neverovatno dobre atmosfere koju ovaj bend pravi na repertoaru su stalno, da bi se udovoljilo gostima, koji su uvek u pravu. Pripremite se na provod do ranih jutarnjih časova, uz najbolje narodne pesme, i puno pozitivnog raspoloženja.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Provedite nezaboravne trenutke u kafani Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu uz dobru pesmu, piće po pristupačnim cenama, i najlepše Beograđanke. Ne propustite priliku da doživite jedinstveno iskustvo, i provedete se kao nikada do sada.

Kafana Dionis je ekskluzivni lokal i mesto za sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ciganske i narodne muzike. Otvorena je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala. Naravno, parking za vaše četvorotočkaše je obezbeđen, tako da nemate nikakvih briga kad odlučite da dođete u ovu kafanu.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

beogradnocu.com brine o vašem provodu. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Dionis, koja je omiljeno mesto mnogih poznatih ličnosti. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Dionis bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com