Barovi, vesti

Da li ste za provod iznenađenja?

Ako ne znate gde ćete provesti večerašnji izlazak, a želite da se provedete sjajno, bar Opidum Old, koji se nalazi u samom srcu Vračara, idealno je mesto za provod za pamćenje. U ovom batu vas večeras očekuje provod iznenađenja, a ono što vas svakako neće iznenaditi jeste izvanredna atmosfera.

Bar Opidum Old radi tokom cele nedelje, a večerašnji provod počinje u 22 časa i traje sve do četiri časa iza ponoći. Portal beogradnocu.com svakako će se naći na provodu iznenađenja, i zabeležiti najluđe momente vašeg večerašnjeg izlaska.

Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Bar Opidum Old mesto je sa toplim i prijatnim ambijentom, ljubaznim osobljem i redovnim gostima, koji se uvek rado vraćaju u svoje omiljeno prestoničko mesto za izlazak. Da biste pogledali kako inače izgleda provod u baru Opidum Old, posetite našu galeriju.

I nakon večerašnjeg provoda iznenađenja u baru Opidum Old vas do kraja nedelje očekuju izuzetno interesantne večeri. U četvrtak 1. avgusta, možete iskusiti fenomenalan provod uz tamburaše. Petak i subota rezervisani su za nezaboravne žive svirke, a u nedelju vas ponovo očekuje provod iznenađenja.

Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Da ne biste propustili zagarantovano dobar provod u baru Opidum Old, rezervišite svoje mesto na vreme. Naravno, portal beogradnocu.com je tu da biste to učinili na najjednostavniji način, jednim klikom - Online, ili jednim pozivom na broj našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com