vesti

Poslednjih par godina je proslava Noći veštica uzela maha i kod njih, pa se ljudi već nekoliko nedelja unapred pripremaju za Halloween. Osim kreativnih ideja za lokacije proslave te večeri, ništa manje kreativne nisu bile ni ideje za maske! U saradnji sa portalom tulumarka.com potrudili smo se da Vam dočaramo kako je Halloween protekao u Zagrebu!

U centru grada, u Johann Franku, tema večeri je bio Gotham: Joker's Halloween party. Pun klub i maskirani gosti su bili dobitna kombinacija za odlično veče!

1

Đuskalo se uz najveće hitove, ali sve je stalo kada je Joker sa svojih pet Harley Quinnki zadobio pažnju svih prisutnih u klubu!

2

Ove devojke tvrde da im je trebalo oko 25 minuta da se našminkaju – mislili smo da se devojke ipak nešto duže spremaju za izlazak!

3

U Green Gold klubu je tema žurke bila Hallowedding, pa je u tom duhu bio uređen i prostor, kao i svatovi.

4Katran, klub popularan među ekipom 25+ godina, inače glasi za mesto gde se održavaju najluđe Halloween žurke – što čak možemo i da potvrdimo, jer smo ipak tamo našli najluđu ekipu i najbolju masku celog Halloweena.

6

7

8

U Team klubu, mestu popularnom među studentima, ekipa se setila aktuelne teme sa klovnovima:

9

10

Neki su se zaista potrudili, što, zapravo, i daje čar ovakvoj večeri. Nadamo se da smo vam barem malo približili kako je izgledala Noć veštica kod komšija, čisto da malo izađemo van okvira, a možda, usput i dobijemo neku novu ideju za sledeću godinu.