Freestyler, Kolumne, River, vesti

Da li vam je zaista potreban brus?

Generacije i generacije devojaka vaspitavane su da brusevi čine čuda. Učene su da brusevi mogu sve: od smanjivanja bola u leđima, do sprečavanja preranog opuštanja grudi, Međutim mnoga istraživanja dokazuju da grudnjaci više štete, nego što koriste.

freestyler (1)

Fotografisano na Splav Freestyler

Da li zbog estetskih razloga, želje za slobodom ili kontriranja modim industrijama, mnoge Beograđanke popularišu trend ne nošenja brushaltera.

freestyler (3)

Fotografisano na Splav Freestyler

Žene koje vole da ne nose brus su možda stvarno u pravu, pokazuju mnoga istraživanja, koja zapravo dokazuju da one u proseku imaju čvršće i podignutije grudi od onih koje svaki dan nose brus. Profesor Žan-Denis Rouilon merio je i pregledao grudi više od 300 žena, starih između 18 i 35 godina. On je ovom svojom studijom otkrio da se kod žena koje nisu nosile grudnjak formiralo više mišićnog tkiva, da bi se na taj način omogućila prirodna potpora. Kada se nosi brus, njegov ograničavajući materijal sprečava da se to tkivo razvija, zbog čega se zapravo ubrzava opuštanje grudi.

river (3)

Fotografisano na Splav River

Vama ostavljamo da same odlučite, da li ćete nositi brus ili ne. Ono što je sigurno, mi ćemo u svakom slučaju uživati.

river (1)

Fotografisano na Splav River

Podsećamo: Rezervacije za sva vodeća mesta  možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com