Pivnica Ispod Mosta, vesti

Da li znate gde je Cool provod u gradu?

Sve ono čime se jedna dobra kafana može pohvaliti, očekuje vas svakodnevno u kafani Pivnica Ispod Mosta. Ova kafana svojom neverovatnom uslugom postavlja standard beogradskog meraklijskog provoda.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Kada je u pitnju kafana Pivnica Ispod Mosta, nije dovoljno napomenuti da je muzički repertoar na zavidnom nivou, već valja posebno istaći da je on veoma pažljivo biran i sačinjen od vrhunskih i profesionalnih umetnika iz oblasti muzike. Naime, ko god da nastupa u kafani Pivnica Ispod Mosta dovoljno je kvalitetan da vas samo jednom pesmom baci u sevdah i učini da se rado prepustite i svojim najskrivenijim emocijama.

Sreda 19. februar je definitivno dan koji ne biste smeli da provedete van kafane Pivnica Ispod Mosta, jer Boris Čolić i Cool Bend koji tada nastupaju prave atmosferu za pamćenje. Četvrtak 20. februar je dan kada spektakl takođe neće izostati, a zabavljaće vas Darija i Pule Scandal. Skandalozno dobro biće i u petak uz tamburaše, kao i u subotu uz Orkestar Komšije.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Podsećamo da pored muzike vašem uživanju dodatno doprinosi i prelep ambjent, ekstremno dobri specijaliteti, kao i bogata karta pića. U ponudi su točena svetla piva Jelen, Staropramen, Erdinger, Budweiser, Carlsberg, a od tamnih flaširano Nikšićko, Guiness i Erdinger.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Rezervacije za sva dešavanja u Pivnici Ispod Mosta možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i tako obezbediti sebi najbolji meraklijski provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu sjajnu kafanu.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz Pivnice Ispod Mosta svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com