Jimmy's, vesti

Dado Polumenta na splavu Jimmy’s.

Ako „Ana Marija“ dođe večeras na splav Jimmy's, imaće priliku da uživo čuje popularnu pesmu lično od Dada Polumente. Dakle ovog utorka, 27. avgusta, na najpopularnijem splavu ovog leta, na Jimmy’s-u, zakazan je nastup Dada Polumete.

Kada je Dado na sceni, on zrači energijom koja pokreće, pa ceo splav đuska uz njegove pesme, ali i hitove Ace Lukasa, Ace Pejovića i grupe Miligram, koje Dado izvodi na vrlo specifičan način. Dado Polumenta i Viki Miljković nedavno su  snimili duetsku pesmu "Samo namigni”, koja je već postala izuzetno popularna.

Ljubiteljima narodne muzike zagarantovan je dobar provod i na večerašnjem nastupu Dada Polumente, ali i u narednom periodu na splavu Jimmy's. U sredu, 28. avgusta zabavljaće vas Miligram, četvrtak je rezervisan za Lexington bend, a u petak, 30. avguta  na splavu Jimmy's nastupaju Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic Band. U subotu ćete moći da uživate uz Millenium Band, Dariu Stanojević i Aleksu Radenkovića.

U galeriji slika koju su pripremili fotografi sajta beogradnocu.com  možete da pogledate kakva je atomsfera zabeležena na Dadovim nastupima, ali i na drugim večerima ove sezone na splavu Jimmy's.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Da ne biste propustili najbolji provod u prestonici, svoje mesto za sve pomenute događaje možete da rezervišete vrlo jednostavno, putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online. Dovoljan je jedan klik na sajtu beogradnocu.com i naći ćete se u centru najboljeg noćnog provoda na Balkanu, baš na onom mestu koje ste poželeli.

 

beogradnocu.com