vesti

Daj malo bejsa.

Klub Medellin and Light Bar je pri kreiranju repertoara pomislio na sve vas i rešio da vam ispuni sve vaše želje. I to u cilju kako bi se proveli onako kako to i zaslužujete.

Komercijalna domaća i strana muzika vas očekuje u četvrtak 20. februara, nedelju i sledeći ponedeljak. Uz najveće hitove provešćete se izvanredno, uz plesni podijum koji je uvek veoma zagrejan i pića koja će vas inspirisati na maksimalno opuštanje i prepuštanje čarima dobre muzike.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

U petak 21. februara očekuje vas RnB Party sa Dj Mitom iz Nigerije i Psy Trance After Party-em do 10h ujutru. Lude žurke u Medellin and Light Baru ne staju, već se provodi do zadnjeg daha. Dođite da čujete ovog sjajnog Dj-a i osetite nešto novo. Subota, 22. februar rezervisana je za najbolje ritmove i Hardstyle Invasion Volume No. 1! Ostavićemo vama da otkrijete šta vas očekuje i ostanete kasnije na After Party-u do 10h.

U sredu 26. februara, će vas u klubu Medellin and Light Bar zabavljati najbolji zvukovi komercijalne domaće i strane muzike, kao i mali dodir Psy Trance zvukova.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Klub Medellin and Light Bar ne bi bio ono što jeste da nije napravio najraznovrsniju i najtraženiju moguću ponudu muzike i na taj način osvojio i najzahtevnije goste. Ovde ćete doživete najlepše momente. Između ostalog, cene u klubu Medellin and Light Bar su fantastične, a enterijer prilagođen svima.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Klub Medellin and Light Bar je baš ono što vam treba, a da biste se u to uvrili izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Medellin and Light Bar pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog klupskog provoda. Jasno je – najbolji provod se ne propušta! Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com