Tri Promila, vesti

Dajte vina hoću lom, dajte cigane za sto.

Pravi ljubitelji kafane znaju gde se najbolje pije i provodi, pa tako i znaju da je najbolja kafana Tri PromilaOva kafana je neizbežna kada je u pitanju najbolji meraklijski provod u gradu, i veoma je posećena, što zbog sjajne usluge, što zbog najlepših beograđanki koje se ovde rado provode.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Ali to nije jedini razlog zbog kojeg je kafana Tri Promila omiljena u društvu, već je jedan od glavnih razloga i sjajna muzika. Veliki doprinos celokupnoj atmosferi daje i muzički repertoar, koji predstavlja pravi raj, kako za vaše uši, tako i za sva ostala čula, jer vas prepušta maksimalnom uživanju. Proverite i vi zašto je kafana Tri Promila jedna od glavnih lokacija u Zemunu.

Učinite to u četvrtak, 6. marta kada u ovoj izvanrednoj kafani nastaje Veče Ciganske Muzike i bend “Dule Panter i Braća”. Očekuje vas garantovano dobar provod do ranih jutarnjih časova. Međutim, to nije sve! Kakvo je to cigansko veče bez rakije… zato se spremite za sjajne promocije i ponudu od 105 dinara na sve domaće rakije!

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Samo dan kasnije, u petak 7. marta, za vaš provod biće zadužen bend ''Ortaci'', koji će vas potpuno raspametiti, naravno, u najboljem smislu. Subota, Dan žena i 8. mart biće upamćen po sastavu Tri Promila Bend, sjajnom raspoloženju i vreloj atmosferi. Zato odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Za sva predstojeća dešavanja u kafani Tri Promila rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u ovoj kafani pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog kafanskog provoda. Fotografije će vas definitivno inspitisati da vaš izbor ove nedelje bude upravo kafana Tri Promila. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com