vesti

Dan zaljubljenih na poseban način.

Restoran X je sjajno mesto sa posebno dragim faktorom zadovoljstva koje zrači i koji je sav u znaku meseca ljubavi. Vaš restoran X objedinjuje sve lepote uz ambijent od drveta, moderan i upotpunjen kamenim elementima, restoran X ima sve što treba za idelano uživanje sa vama dragim osobama.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Savremen nameštaj, gipsani radovi su samo deo lepote koju sa vama deli savršeni restoran X. Približava se 14. februar, dan ljubavi, dan koji sa nestrpljenjem čekaju mnogi parovi, a kom se najviše raduju pripadnice lepšeg pola. Za taj više nego poseba dan, fantartični restoran X ima sjajnu ponudu za sve zaljubljene i to pileći file u sosu od 4 vrste sira sa pomfritom, čokoladni mus i času vina i to za svega 1500 dinara.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Fantastični restoran X će biti veoma romantičan tog dana i te divne emocije ulepšaće dan svima koji odluče da ove lepe trenutke provedu u sve popularnijem restoranu X. Uz lepe trenutke ide i lepa muzika. Restoran X ni u ovom segmentu nije podbacio, te tako na najemotivniji dan u godini možete uživati uz stranu, regge i domaću zabavnu muzika, dok je posle podne rezervisano za house muziku.

Restoran X gaji jedan veoma prefinjen pristup kada govorimo o ophođenju prema gostima, reč je o usluzi koju možete dobiti samo u vrhunskim restoranima kakav je restoran X i takvo savršenstvo će vas u ovom fantastičnom prostoru dočekati i za najuzbudljiviji dan u godini 14. februar.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Restoran X je fantastičan izbor i fenomenalno iznenađenje za Dan zaljubljenih, nemojte propustiti da na otmen i poseban način obeležite ovaj specijalni dan besplatno možete rezervisati najlepše trenutke u životu svakog para putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najaktuelnije informacije vezane za noćni život Beograda. Zabležićemo i vaše uživanje u prekrasnom restoranu X.

 

beogradnocu.com