vesti

Dan zaljubljenih pod maskama.

U prelepom ambijentu uz prijatnu muziku možete večeras uživati u kafe Hol Centru. Ovog petka, odnosno, 14. februara u kafe Hol Centru će se održati Dan zaljubljenih pod maskama. A na programu koji počinje tačno od 22:30h, specijalni gost biće naša i vaša glumica Dušica Novaković. Gosti kafe Hol Centra imaće priliku da se druže sa ovom glumicom prelepog i čarobnog glasa.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

Kao stalnu članicu glumačkog ansambla Pozorišta na Terazijama, publika je Dušicu mogla da vidi u mnogim predstavama ove kuće, a neke od njih su “Glavo luda”i "Rebeka" koja se izvodi u Operi i teatru Madlenianum. Pored odličnog provoda u kafe Hol Centru, od Dušice ćete moći da čujete i brojne druge aktuelnosti koje nas čekaju u njenom poslu.. Dušica Novaković takođe je pozajmila glasove glavnim junacima 3D avanture "Ted - izgubljeni pustolov", komičnoj priči koja je stigla prošle godine u domaće bioskope

Svakog petka i subote u kafe Hol Centru organizuju se žive svirke, a tada je atmosfera fenomenalna, dok je nedelja dan kad iskušavate sebe i svoje glasovne mogućnosti na fantastičnim karaokama.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

U ponudi kafea Hol Centar, između ostalog su i atraktivne tematske večeri, koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda koji se razlikuje od dosadašnje prestoničke rutine. Upravo zbog toga kafe Hol Centar predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.

Takođe, u kafe Hol Centru priređuju se i književne večeri za sve pisce, ljubitelje knjiga, ali i ljudi koji samo žele da uživaju. Naravno, mnogi umetnici i slikari održavaju u kafe Hol Centru izložbe svojih slika i raznih umetničkih dela. Korporativne žurke i razne proslave priređuju se u ovom sjajnom kafe baru u centru grada.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

Dođite u kafe Hol Centar, jer vas pored odličnih pića očekuje i sjajan provod. Svakog dana kafe Hol Centar organizuje vesela dešavanja, pa povedite društvo i uživajte u ovom sjajnom kafiću. Posetite kafe Hol Centar i uverite se u kvalitet ponude i usluge koju ovde nude. Ne propustite da samo večeras, na dan ljubavi, čujete fenomenalnu Dušicu Novaković.

Rezervacije za provod u kafe Hol Centru možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com