vesti

Ove jeseni, cela Srbija i njena scena elektronske muzike ujediniće se sa jednim plemenitim ciljem: da spasi život dečku čija dobrota i osmeh greju naša srca. Za život Nemanje Ivanovića, poznatijem kao Manya, đuskaće preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance 4 Manya.

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

BelExpo Centar će 16. i 17. oktobra biti mesto gde ćemo se plesom, đuskom, pozitivnom energijom i muzikom boriti za život, za Manju.

Sav profit od ulaznica i pića će biti prosleđen za njegovo lečenje!

Više o događaju možete videti na ovom linku!

Cena karte za festival je 800 dinara, dok je  jednodnevna karta 500 dinara. Karte možete nabaviti na svim biletarnicama Eventima i DD ticketsa kao i online preko njihovih sajtova.

Ukoliko želiš da doniraš za Nemanju to je moguće i preko BudiHuman fondacije na: http://www.budihuman.rs/edonate/index/100.html

 

beogradnocu.com