Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Predstojeći #restArt nam donosi na reku najvrelije ritmove Afrikre i Latinske Amerike. Uz pomoć članova plesnih škola Aurora, Danza del Arte Belgrado, PS Sinatra i El Fuego ovog utorka od 17h na splavu Shake 'n' Shake imaćete priliku da vidite plesače koji će vam osim salse predstaviti i druge vatrene plesove kao što su baćata, ča-ča-ča, samba, flamenko itd. Ne propustite priliku da naučite neki pokret, uživate u atmosferi i muzici koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Za odličnu muziku i đuskanje zadužen je Iyan Milles! Vidimo se sutra na splavu Shake n Shake!

devojke shake

 Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

shake devojka

 Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

restart shake

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com