Time Out, vesti

Đani i Jovan Perišić u Time Out-u!

Klub Time Out navikao je svoje goste da uvek očekuju najbolje, pa i ove nedelje nastavlja u svom prepoznatljivom stilu. Uvek sjajna atmosfera, najveće zvezde naše estrade i provod koji se prepričava dugo, ono su što karakteriše klub Time Out.

Ove srede 28. avgusta u klubu Time Out svoj nastup održaće popularni pevač za čije je najavljivanje dovoljno reći samo – Đani, i već je jasno da njegov nastup predstavlja najbolji provod u gradu. Samo dan kasnije, u četvrtak 29. avgusta na pomenutu scenu stupa pevač koji uvek napravi fenomenalnu atmosferu – Jovan Perišić!

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Folk pevač Radiša Trajković Đani otpevaće svoje hitove “Sve mi tvoje nedostaje”, “Otišla si e pa neka”, “Njoj bih više verovao”, “Još te sanjam”, ali i numere koje ga budu inspirisale u trenutku. Ono što je sigurno, svi će biti na nogama, a dobar provod neće izostati.

„Rado te se setim“, najveći hit Jovana Perišića, takođe će odjeknuti sa Time Out-a dan nakon Đanijevog nastupa. A do kraja nedelje svoje nastupe će održati i atraktivna Marina Tadić i Acko, i to u petak 30. avgusta, dok će u subotu nastupiti Tribal Band i Biljana Pećić. Nedelja 1. septembar rezervisana je za fenomenalnu Miu Borisavljević, koja će nastupiti sa Bojanom Grujićem.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Da biste se proveli najbolje do sada, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na dva načina - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju najboljeg provoda, pogledajte našu galeriju fotografija i videćete kakva vas atmosfera očekuje u klubu Time Out.

 

beogradnocu.com