Pivnica Ispod Mosta, vesti

Dani kobasica i piva u Pivnici Ispod mosta.

Kafana Pivnica Ispod Mosta je mesto u čije stecište uživanja treba da uskočite. Ova šarmantna, domaćinska i predivna kafana je baš ono što Beograd treba da ima. Pivnica Ispod Mosta je mesto gde već gotovo četiri godine gosti uživaju u kvalitetnoj hrani i vrhunskom pivu. Zato vam vaša verna kafana redovno priprema promotivne ponude i popuste zarad vašeg uživanja. Ovog puta, Pivnica Ispod Mosta organizuje dane kobasica.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Naime, u nedelji od ponedeljka, 27. januara do 02.februara, uživaćete u specijalitetima po kojima je ovaj lokal čuven naširoko.

Koja je tvoja omiljena kobasica? Pivska, ljuta ili bela punjena sa kačkavaljem? Koju god da izaberete, dobićete ih po promotivnim cenama u okviru ove nedelje. Još kad na sve to poručite tri piva - četvrto stiže na račun kuće. Fenomenalna ponuda Pivnice Ispod Mosta, pogotovu kad vam još na na uvce zapevaju šarmantna Darija i Pule Scandal, veče postaje idealno.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Svakog četvrtka Darija i Pule prave fenomenalnu atmosferu u Pivnici, i ne daju vam da odete kući bez širokog osmeha i sjajnog provoda. Ukoliko propustite provod uz ovaj duo u četvrtak, grešku možete ispraviti u petak, kada vas u Pivnici Ispod Mosta očekuju izuzetni Tamburaši. Subota je dan kada ćete uživati uz Orkestar Komšoije i provesti idealan vikend u kafani Pivnica Ispod Mosta. Naravno, podrazumeva se da veče začinite specijalitetima kuće, kobasicama i pivom po kom je ova Pivnica daleko poznata.

Za tri godine koliko postoji, kafana Pivnica Ispod Mosta je osvojila sve ljude koji su ikada kročili na njen prag i svi su oduševljani. Ovo je idealno mesto za sve hedoniste, jer u kafani Pivnica Ispod Mosta se uživa u pravo smislu te reči. Dođite i okusite najbolje kobasice u gradu tokom nedeljne promocije ili pak probajte pileća krilca u medu, rebarca u medu, butkice, burgere i sve to uz najukusnije pivo na svetu.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i ovim putem provoditi sa vama u kafani Pivnica Ispod Mosta. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online  možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u Pivnici Ispod Mosta, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Obezbedite svoje mesto na vreme.

 

beogradnocu.com