vesti

Darko Lazić i Milica Todorović  u klubu Planu B.

Ove srede, ne propustite provod u klubu Plan B koji brzinom svetlosti postaje jedan od najpopularnijih. Klub Plan B pripremio vam je sjajan nastup odličnih pevača Zvezdi Granda – Darka Lazića i Milice Todorović!

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Milica i njen kolega Darko Lazić, napraviće pravi spektakl, a sve koje te večeri budu došli u Plan B klub očekuju velika iznenađenja. Ne propustite! Ovaj fantastični duo dovešće stmosferu do usijanja.

Petkom vas u klubu Plan B očekuju DJ Shlaya, Dj Rasha Dj Maliblue & Dj Ilija Đoković. “Are you Ready For Flight” samo u klubu plan B u petak. Subota je rezervisana za sada već dobro poznat spoj Toce, Darie i Plan B benda. Ova ekipa uvek napravi dobar provod a vaše je da dođete i ne propustite ga.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Klub Plan B predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ova sreda je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Plan B fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Rezervacije za večerašnji nastup Darka Lazića i Milice Todorović, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu Plan B možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com