Blaywatch, vesti

Darko Lazić na splavu Blaywatch.

U petak, 26. jula, na splavu Blaywatch nastupiće mladi pevač Darko Lazić. Raznovrsnim muzičkim repertoarom Darko uvek napravi fenomenalnu atmosferu, tako da je Blaywatch definitivno pravi izbor za početak ovog vikenda.

Darko Lazić svojom specifičnom bojom glasa, izgledom i harizmom uvek privuče veliki deo ženske populacije na svoje nastupe. Klubovi su uvek popunjeni do poslednjeg mesta, a provod sa njegovih nastupa dugo se prepričava. Ono što karakteriše provod uz Darka Laziće jeste to što nema mesta lošoj muzici, negativnoj energiji i sedenju. Svi su na nogama od prve do poslednje numere!

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Darko je popularnost stekao nastupom, a kasnije i pobedom, u četvrtoj sezoni emisije Zvezde Granda, koja se održala tokom 2008. i 2009, a danas je jedan od traženijih pop i folk pevača. Darko je često na meti medija, što zbog svog atraktivnog izgleda, što zbog svoje lepše polovine, Ane Sević, koja je takođe na muzičku scenu stupila pojavljivanjem u emisiji Zvezde Granda.

I nakon nastupa Darka Lazića, na splavu Blaywatch očekuje vas fenomenalan provod. U subotu, 27. jula, uživaćete uz Marinu Tadić, Miloša Trninića i Acka, a nedelja je Veče sportista, gde će vas zabavljati Ćemo i Ljupka Stević. U utorak, 30. jula na splavu Blaywacth nastupiće Mia Borisavljević i Nebojša Vojvodić. Blaywatch vam garantuje nezaboravan provod u prelepom ambijentu, uz kvalitetnu muziku i vesele goste.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Splav Blaywatch uvek rado posećuju i fotografi portala beogradnocu.com, tako da je naša galerija puna fenomenalnih momenata sa ovog prestoničkog mesta.

Da ne biste propustili nastup talentovanog Darka Lazića, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti na dva načina - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Na isti način možete izvršiti rezervacije za bilo koje dešavanje na splavu Blaywatch, i obezbediti sebi najbolji provod u gradu.

 

beogradnocu.com