Kod Glumca, Poznati, vesti

Ceo grad je sinoć bio u fantastičnoj kafani Kod Glumca. Pored redovnih, sjajnih nastupa poznatih izvođača, jedan od razloga što je skoro cela prestonica bila stacionirana ovde, bio je i specijalni gost kafane Darko Lazić.

KOD GLUMCAAA

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ko je propustio nedelju veče u kafani Kod Glumca, moći će kroz naše fotografije da doživi bar delić vrhunske atmosfere. Darko Lazić je napravio apsolutni šou, a kako i ne bi, kad je iste večeri slavio i rođendan. Prema njegovom osmehu i raspoloženju tokom čitave večeri, možemo zaključiti da će Darko ovaj rođendan jako dugo pamtiti. Pogledajte na našim fotografijama koje su nastale čak u zoru, odnosno u 4:30 časova, koliko je popularni pevač, kao što je i sam izjavio, oduševljen kafana Kod Glumca.

10576835_10203967801933441_447534968_n

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Od sinoć, svake nedelje u ovoj kafani je "Veče poznatih", kada vas zabavljaju najbolji i najpoznatiji pevači. Vaše je samo da dođete, a u kafani će vas čekati pevačke zvezde i najbolji provod uz specijalnog gosta i popularnog izvođača sa naše javne scene. Sinoć su nastupali Darko Lazić, Bojan Grujic, Rada Sarić, Milan Mitrović, Nebojša Vojvodić.

KOD G

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com