Kod Glumca, Najave, vesti

Ova nedelja, 12. oktobar, i svaka sledeća, biće još jedna u nizu nezaboravnih večeri u kafani Kod Glumca. Naime, zbog izuzetno velikog interesovanja i popularnosti kafane, Glumac vam nudi odličan provod i nedeljom koja će biti u znaku - "Večeri poznatih".

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Pozivamo sve veseljake, boeme, i one koji jednostavno uživaju u dobrom provodu, atmosferi i sjajnom društvu, da obavezno dođu večeras u kafanu kod Glumca. Zabavljaće vas mladi pevač, koji je uveliko poznat domaćoj klupskoj sceni, Bojan Grujić sa prijateljima. Pored njega, spremite se i za nastup specijalnog gosta koji će čitavu kafanu kod Glumca podići na noge, a u pitanju je jedinstveni Darko Lazić! Ukoliko želite na napravite rezervaciju za kafanu Kod Glumca, savetujemo vam da to uradite što pre jer je potražnja velika.

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Doživite nešto spektakularno u našem gradu, doživite jedinstvenu kafanu Kod Glumca koja je pravo boemsko mesto i krije stari beogradski duh. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com

Fotografisano u Kafana Kod Glumca