vesti

More Dash then cash – proslava sa poznatim facama.

Bez obzira da li je radni dan ili vikend, bar Dash’s svaki dan predstavlja najbolji provod u gradu. Sinoć je ovo mesto bilo itekako centar dobrog noćnog provoda.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

U fantastičnoj ponudi na svetskom nivou bara Dash’s, koji vam beogradnocu.com predstavlja i preporučuje, uživalo je i mnoštvo poznatih ličnosti. Naravno, njihov provod nije promakao našim fotografima, kojima su najveću pažnju privukle poznate ličnosti na jednoj lepoj proslavi rođendana koja se održala u ovom baru na Voždovcu.

Uz sjajnu muziku, pravo veselje i neponovljivo dobru atmosferu, svojim prisustvom proslavu su uveličale pojedine ličnosti sa estrade. Ljubomir Perućica, učesnik poslednjeg serijala “Zvezde Granda”, uživao je u zabavi, kao i njegova koleginica Aleksandra Prijović, takođe takmičarka “Zvezde Granda”.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Među poznatim gostima, prisutan je bio i Slavko Stefanović Slavkoni, poznati kompozitor i aranžer. Slavkoni je široj javnosti poznat po velikom hitu Saše Matića "Neke ptice nikad ne polete", koja je proglašena pesmom godine 2004. Kada je uvideo da su mu braća talična, Slavkoni je za prvi "Grandov" festival uradio Dejanu Matiću čuveni hit "Niko i neko", sa kojim je i pobedio. Pored saradnje sa Matićem, Slavkoni je tvorac pesmi “Imati pa nemati”, “Muštuluk”, kao i skoro svih pesama Harisa Džinovića.

bar Dash's - kompozitor Slavkoni

Fotografisano u Bar Dash's

Posebnom energijom naše fotografe privuli su i novopečeni roditelji i kumovi vlasnika bara Dash’s, Saša Kapor i Nikolina Kovač –Kapor. Bračni par je pre nekoliko meseci dobio sina Nikolaja, a njihovoj sreći nema kraja. Pogledajte kako su se oni ali i ostale poznate ličnosti zabavljali i uživali u zaista sjajnoj i prelepoj proslavi, gde najluđi provod nije izostao, što uostalom možete pogledati i na fotografijama.

Ovog petka, 14. marta u baru Dash’s zabavljaće vas DJ Marchez, dok je subota dan za Pecu Petakovića.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Proverite i vi zašto se poznati provode u baru Dash’s! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja, koja ćemo vam naravno najaviti. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com