vesti

Dash's za Unu Savić.

Bar Dash's  je otvorio svoje srce i odlučio da pomogne onima kojima je pomoć napotrebnija, a ovoga puta to je mala Una Savić.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Zajedno sa studentskom organizacijom Fakulteta političkih nauka bar Dash's će večerašnje veče pokloniti ovoj devojčici čiji sati života zavise od ljudi dobre volje, ali ovoga puta i od svih vas koji volite dobar provod koji diktira samo vaš bar Dash's. Kompletan prihod od ove humaitarne večeri u baru Dash's ide za lečenje ove dvogodišnje devojčice koja boluje od najtežeg oblika leukemije i čiji dalji koraci u životu zavise ni manje ni više nego od svih nas.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Specijalni i iznad svega humani gosti večeras u baru Dash's biće Nemanja Stefanović, Milan Dinčić Dinča, Joca Stefanović kao i mnogi naši viđeni glumci i novinari. Sredom u baru Dash's sa vama luduju do rane zore Žile Hram & Teodora Toković koji će svojim brilijantnim nastupom uveličiati ovo predivno humanitarno veče na koje ste svi pozvani i obavezno morate da dođete. Provod će biti vrhunski jer sjanim vokalima koji vas već standardno uzdrmaju sredom, svakako će se pridružiti i specijlani gosti koji znaju šta publika voli i znaju šta je dobar provod, dobra čaša i dobra pesma, a sutra će biti i mnogo više od toga. Kutija za dobrovoljne priloge biće postavljenja sutra u toku najluđeg i najhumanijeg provoda ikad.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Nauči da voliš i daš, dođi u bar Dash's.

Pratite portal beogradnocu.com da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafe baru Dash’s možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com