vesti

Davor Jovanović se provodi u klubu Cinema.

Pevač Davor Jovanović, pobednik prve sezone emisije “Prvi glas Srbije“, sinoć se zabavljao u klubu Cinema. I to na nastupu Željka Vasića i Nine Radulović. Davor je nesumnjivo bio oduševljen atmosferom, a mnoge devojke njegovim šarmom.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Inače mladi pop pevač Davor Jovanović, nedavno je objavio i poslednji video spot najavljene filmske trilogije za pesmu "Što te volim to me ne pitaj", koju je započeo autorskom pesmom "Ja leđa ljubavi nisam okrenuo". Produkcija ovog spota poverena je "LCF Media - Beograd", dok se u samoj ekranizaciji pesme "Što te volim to me ne pitaj" kao gošća pojavljuje Anđela Đurašković.

Naravno, fotografima portala beogradnocu.com ništa nije promaklo. Davora Jovanovića “uhvatili” su svojim objektivima u najinteresantnijim momentima njegovog provoda. Uostalom, pogledajte u našoj galeriji. Videvši fotografije biće vam jasno zašto je klub Cinema omiljeno mesto poznatih.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

A da biste i vi bili deo najboljeg prestoničkog provoda, obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Cinema možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju.

 

beogradnocu.com