Najbolje kafane, vesti

Decibel bend u Onoj mojoj.

Ovog četvrtka u kafani Ona moja na vodi zabavljaće vas fantastični Decibel bend! Sjajan ambijent, dobro odabrana muzika, izuzetno pristupačne cene, i sve to na vodi! Ne propustite četvrtak u Onoj mojoj!

Ljubitelji pravog kafanskog provoda sigurno će provesti ovo veče u kafani Ona moja na vodi. Zagarantovan je dobar provod sa prijateljima, dobra usluga i kako je uvek u  Onoj mojoj, puno lepih devojaka. Prijatno osoblje, Decibel bend i veliki izbor pića po promotivnim cenama, pobrinuće se da ovo veče prepričavate dugo.

Ona moja na vodi

Fotografisano u Kafana Ona moja na vodi

U kafani Ona moja na vodi možete uživati pet dana u nedelji, svake srede, svakog četvrtka, petka, svake subote i nedelje. Tako da i nakon četvrtka provod ne prestaje. U petak, zagrevanje za još jedan beogradski vikend, sa orkestrom "4 za groš". U subotu vas u kafani Ona moja na vodi očekuje orkestar "Lako ćemo", a za vaš fenomenalan provod u nedelju, 4. avgusta, pobrinuće se Džoni i Vorkersi. Vaši domaćini će u sredu, 7. avgusta biti Tijana i Moma.

Naša galerija najboljeg provoda puna je fotografija iz kafane Ona moja na vodi, upravo zato što ovde provod nikada ne izostaje. Atmosferu sa dosadašnjih dešavanja iz ove prestoničke kafane možete pogledati na našem portalu, a mi ćemo se sa vama provoditi i na događajima koji nas tek očekuju, i naravno fotografisati najupečatljivije momente.

Ona moja na vodi

Fotografisano u Kafana Ona moja na vodi

Da biste obezbedili mesto za vas i vaše prijatelje, izaberite jedan od dva načina rezervisanja. Vrlo je jednostavno. To možete učiniti upravo ovde – Online, ili putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com