Najave, vesti

Dejan Matić drži čas matematike.

Svi znamo koliko je 1 + 1, ali ne znate koliko je XY + Dejan Matić! To je jednačina koju morate rešiti a verujte nam veoma je laka! Rešenje ove jednačine je - vrhunski provod i žurka koja se ne sme propustiti! Ove večeri Dejan Matić će vam održati jedan čas matematike koji ćete svi obožavati!

xy

Fotografisano u Klub XY

U sredu 30. aprila nastupa neponovljivi i jedan od omiljenih pevača na estradi, Dejan Matić, koji se munjevitom brzinom probio do zvezda isključivo odličnim glasom i dobrim pesmama. Dobre pesme ćete čuti i ove večeri u klubu XY, a posebno one sa novog albuma "100 života".  "Željo Moja, "Muzika", "Dva druga", "Ne diraj zavese", sve ove ali i najbolje stare narodne pesme su one koje ćete čuti ukoliko dođete u klub XY. Ma, biće to jedno ludo i nezaboravno veče, a vi ne smete nikako da ga propustite! U subotu, 3. maja, u klubu XY, čeka vas gost iznenađenja koji će vas apsolutno oduševiti! Nema otkrivanja, osim da dođete i sami otkrijete ko je u pitanju.

xy

Fotografisano u Klub XY

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com