• Milorada Jovanovića 9
    Beograd, Čukarica
  • 00:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub XY. Jednačina najboljeg provoda je upravo rešena, a zove se klub XY i nalazi se na Čukaričkoj padini u ulici Milorada Jovanovića 9. Klub XY koji može da ugosti 700 ljudi je definitivno mesto koje je nedostajalo noćnom životu Beogarada, jer vam nudi zabavu sa najvećim zvezdama domaće muzike. Od četvrtka do subote imate prilku da se provodite  na najboljim žurkama u gradu koje počinju u ponoć, a traju sve do ranog jutra. Menadžment kluba je posebnu pažnju obratio na repertoar, tako da ćete četvrkom moći da se provodite sa zvezdama kao što su Aca Lukas, Dženan Lončarević, Rada Manojlović, Lexington bend i drugi, dok je petak rezervisan za odlične pevače iz Grandovih redova, a subota za goste iznenađenja, taman da vam zagolica maštu i da što pre krenete u ovaj klub.

Klub XY je pravo mesto za sve bitne datume u vašem životu, za opuštanje sa prijateljima i za provode koji se pamte i prepričavaju i od kojih se rastajete tek u ranu zoru. Enterijer klub XY je fantastičan i sigurno će pogoditi vaš ukus, sve je opremljeno tako da se dobro osećate i da uvek budete u centru zbivanja. Klub ima 8 separea, 8 visokih sedenja, barske stolove i predivan T šank koji se nalazi na sredini. Reč je o modernom i prostranom klubu, u kojem imate dovoljno prostora za ples, merak, flert, šta god vas u toku provoda srećnim čini, to ćete pronaći u klubu XY. Poznate ličnosti vrlo rado biraju ovaj klub da se opuste i provedu, jer znaju da je ovde repertoar prvoklasan, usluga na izuzetno visokom nivou i da ih uvek čeka nešto novo i zanimljivo. Cene u klubu XY su više nego odlične, ovde se okuplja urbana ekipa, koja zna da prepozna kvalitet i koja ceni dobar provod.

Klub XY je novi talas provoda u Beogradu u kom će svi uživati. Budite deo najboljeg provoda u gradu, dođite u klub XY i nezaboravne noći su zagarantovane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub XY
Average rating:  
 1 reviews
 by Mladen

Brutalne zurke!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub XY