vesti

Desio se pravi bum!

Sinoć se u kafani Dionis, vidno raspoložena, provodila i Aleksandra Džidža Stojković. Aleksandra Džidža Stojković, ćerka poznatog kompozitora Dragarana Stojkovića Bosanca publici se prvi put predstavila u takmičenju Zvezde Granda, gde smo svi bili svedoci njene fenomenalne energije i harizme.

Snimila je i singl ''Bum, Bum, Bum'' koji je publika veoma lepo prihvatila. Na Farmi 5, se veoma lepo pokazala, a publika ju je zapamtila i po simpatijama sa čuvenim pčelarem iz Kupinova Mikijem Đuričićem.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kafana Dionis je rezidencija najboleg zvuka, a to nije ni neobično kad večeras na najrazdraganijem mestu nastupa Peca Bend.

Peca Bend spada u onaj rang bendova koji poznaju kafanu u dušu i takav im je i repertoar pravi kafanski, u izvođenju Peca Benda u kafani Dionos susrešćete se sa svim onim pesmama zbog kojih kafana stoji na čvrstim temeljima.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

U ponedeljak u kafani Dionis nastupa Cunami Bend, pravi pravcati kafanski sastav koji svira baš kako mu i samo ime kaže i iz tog razloga uvek priređuje najbolju atmosferu koju morate probati. Da je Cunami Bend sve što treba idealnom kafanskom životu svedoči i činjenica da ovaj sjajni sastav svira svim danima u kafani Dionis osim nedelje.

Kafana Dionis je mesto na koje morate svratiti, veoma je lepo opremljena i u njoj dominiraju topli tonovi u nekim svojim segmentima podseća po malo i na klub, tako da je za svaku preporuku uvrstiti u svoj noćni ritam jedno ovakvo mesto gde možete uživati u savršenim folk i ciganskim notama tokom cele nedelje. Kafana Dionis je veoma pristupačna i gostoljubiva, svaki gost se u ovoj kafani oseća baš kao Dionis i sa takvim poštovanjem je i ugošćen bez obzira da li uživa u vinu ili nekom drugom piću.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kafana Dionis je idealna preporuka za celu nedelju, za sve koji tragaju za ispunjenim noćnim životom kafana Dionis je prava adresa. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com