Kod Glumca, Najave, vesti

Za muzički program u kafani Kod Glumca večeras će biti zaduženi učesnik treće sezone "Zvezde Granda" Milan Dinčić Dinča i atraktivna Tijana Stojić.

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Pored sjajnog programa, dame će imati i priliku da vide Dinču u odličnoj formi, s obzirom da se nedavno pohvalio kako se "nagruvao" i da "ne izlazi iz teretane".

glumaa

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

U kafani Kod Glumca nema zime, pogotovu kad se ugrejete žestokim pićem po izuzetno niskim cenama, pa ćete tako u duploj dozi Smirnoff vodke večeras moći da se zabavljate tokom cele večeri po ceni od samo 7.500 dinara. Zašto bi uzimali jednu flašu po višoj ceni, kad drugu dobijate praktično džabe? Odlična muzika i neviđeno niska cena Smirnoffa u jednoj od najpopularnijih kafana u gradu!

glumac

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com