Kod Glumca, Najave, vesti

Svi ste već odavno upoznati sa dobrim provodom u popularnoj kafani Kod Glumca koji se prepričava danima. Večeras ne propustite da uživate u isto tako nezaboravnom provodu sa poznatim izvođačima naše javne scene, a u pitanju su Milan Dinčić Dinča i Tijana Stojić

glumac4

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Žurku nastavljamo i u petak, 24. oktobra, kada su na repertoaru kafane Bekrijske noći i nastup Milene Novaković, Nine Đumić i Nikole Bjelogrlića. Subota je veče samo za za prave boeme i attmosferu za koju će biti zaduženi Miloš Trninić i Ivana Milić. A za kraj nedelje sledi potpuni šou i Veče Poznatih uz Jelenu Gerbec i Ćema. Čekamo vas naši Glumci!

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada, i to u kafani Kod Glumca! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com