vesti

Dionis vam nudi božanski provod.

Ukoliko još uvek ne znate gde biste mogli da se provodite u toku ove nedelje, beogradnocu.com ima rešenje za vas. Naime, Cunami bend zabavljaće vas tokom čitave nedelje u kafani Dionis, i učiniti da probudite sve vaše skrivene emocije. Uz cigansku i narodnu muziku provešćete se zaista spektakularno, a sevdah neće izostati.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Najbolji ritmovi najpopularnijih narodnih pesama držaće vas na nogama do ranih jutarnjih časova. Kafana Dionis otvorena je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala. Kafana Dionis ima mnoštvo redovnih gostiju koji se u nju rado vraćaju sa puno entuzijazma, željni dobrog provoda i vrhunske atmosfere. Svaki deo kafane Dionis predstavlja podijum za ples, a svaka numera idealnu priliku da se maksimalno opustite i prepustite čarima hedonizma.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Uz veoma pristupačne cene i besprekornu uslugu ovde se možete provoditi bez brige o svom novčaniku. Možete biti rasterećeni jer vas ovde račun na kraju večeri neće neprijatno iznenaditi. Provedite nezaboravne trenutke u kafani Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu uz zaista divno raspoložene goste, prelepe devojke i neponovljivo dobru atmosferu.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Da ne biste propustili najbolja gradska dešavnja u prestonici pobrinuće se beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Dionis za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com