River, vesti

Diva nastupila na Riveru!

U sredu, 10. Jula, na splavu River nastup je održala popularna pevačica Jelena Karleuša. Ovo je bio njen prvi nastup u Beogradu posle koncerta na Ušću. Atmosfera na Riveru standardno dobra!

River

Fotografisano na Splav River

Na splav River Karleuša je stigla je oko jedan sat iza ponoći, a nastup je otvorila pesmom “Krimi rad”, koju je otpevala sa Tečom i Nešom. Sa njima je otpevala i druga dva duetska hita - "Ferari" i "So".

Publika je sinoć na splavu River konačno videla video snimke planirane za koncert na Ušću, koji tamo nisu bili prezentovani usled tehničkih problema.

Već u toku prve numere, svi su bili na nogama. Prvi blok pesama bio je rezervisan za njene najveće hitove: “Ide maca oko tebe”, “Zovem se Jelena”, “Beznadežan slučaj”, “Insomnia”, a zatim je usledio blok najvećih hitova njenih kolega. Publika je čula hitove Severine, Ace Lukasa, ali i Lepe Brene.

Jelena Karleusa

Fotografisano na Splav River

River

Fotografisano na Splav River

Kao podrška, u publici su bili prisutni njena majka, tetka, suprug Duško Tošić s kolegama fudbalerima Vladimirom Stojkovićem, Nemanjom Tomićem, Milanom - Lolom Smiljanićem, a bilo je i dosta košarkaša. Došli su i pevačica Katarina Živković, Marija Lazić, manekenka Teodora Bjelica, svetski top model Mina Milutinović, mnoštvo novinara i mnogi drugi.

Diva je na splavu River pevala tri sata, i to bez pauze, na ogromno oduševljenje publike.

Portal beogradnocu.com nije propustio nastup Jelene Karleuše na splavu River. Atmosferu sa nastupa možete pogledati u našoj galeriji.

 

beogradnocu.com