vesti

Divino - novi kafe na beogradnocu.com.

Večeras Beograd dobija jedan od najlepših kafea koji će ukrasiti ponudu noćnog i dnevnog zabavnog života prestonice. Ovde će vam uvek biti divno jer se zove vrlo jednostavno i simbolično, kafe Divino.

kafe Divino

 Fotografisano u Kafe Divino

Sa ovim kafeom Italija vam je na dlanu, a večeras na otvaranju sve devojke koje budu rezervisale mesto preko beogradnocu.com dobijaju piće na račun kuće. Za vaše beskrajno pozitivno veselje večeras će se postarati Dj Kid Kimi koji će vam dočarati pozitivne vibracije pop, rock i house tekovina i učiniti da doživite noćni život Beograda na jedan romantičniji i prefinjeniji način, jer kafe Divino je sav tako prefinjen i lep da će vam se dopasti na prvu posetu, neka ta uzajamna ljubav počne večeras.

kafe Divino

Fotografisano u Kafe Divino

Kafe Divino je jedna rezidencija najboljih i najprefinjenijih ukusa, imate mogućnost da uživate u vinima, koktelima, pravoj italijanskoj pici, italijanskoj kafi koja nema konkurenciju. Večeras uz Dj Kid Kimi-ja biće vam čarobno i opuštajuće, ovo predivno i urbano mesto, večeras je pravi izbor za sve vas, prava uvertira u ono što ćete u narednom peridu moći da dobijite i doživite u kafeu Divino koji ume da neguje svoje verne goste.

Večeras je kafe Divino prava destinacija za čašicu lepog razgovora i provod sa najmilijim licima na jednom otmenom i modernom mestu koji će postati stecište velegradske elite i vaša prva jutarnja kafa i popodnevno ćaskanje sa prijateljima i najlepša čaša vina i najukusnije parče pice, sve to sa puno ljubavi i pažnju predstaviće vam večeras jedan od najlepših kafea u gradu, budućnost noćnog života Beograda kafe Divino.

kafe Divino

Fotografisano u Kafe Divino

Kafe Divino vam večeras otvara rajska vrata najboljeg provoda. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com