Beograd, Brankow, Klubovi, Najave, vesti

Posle dužeg vremena ovog četvrtka u klubu BRANKOW, na RNB Thursday's Delight žurci rezident dj sastav bice zajedno za pultom; - DJ ARCHITECT - DJ BYP_ - DJ ФAKE CASUAL DJ ARCHITECT Ovaj dj / producent prepoznatnjiv je ljubiteljima urbanog zvuka po specifičnoj masci koju nosi tokom setova. Imao je priliku da pušta sa velikim imenima iz Hip-Hop sveta, a takodje je stekao i zavidno priznanje 2012-e od IDA ((International DJ Association). Angažovan je više puta za velike festivale kao sto su Exit Festival, Foam Fest & Forestland. DJ BYP_ & DJ ФAKE CASUAL Momci poznati kao rezidenti i osnivači poznate beogradske žurke VATRA koja je okupila veliki broj ljubitelja Hip-Hop Underground zvuka. Delivši set sa najvećim Hip-Hop legendama stekli su pozitivne kritike, a glavno opravdanje o kvalitetu ove organizacije je i njihov nastup na Exit Main Stage-u 2015.

devojke brankow

brankow klubb

Ne propustite naredno dešavanje, već dozvolite sebi da se provedete fantastično! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovija dešavanja vezana za noćni život prestonice!

brankov1

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com