Stara Pesma, vesti

Dj Dea voli i kafanu.

Da di-džejevi ne posećuju samo klubove potvrđuje i činjenica da je budno oko našeg portala sinoć u kafani srelo Deu Tošić. Dea se provodila u kafani Stara Pesma, i moglo je da se primeti da izuzetno dobro, kao i za mix pultom, đuska uz narodnu i folk muziku.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Dea Tošić je '90 godište, a po zanimanju je di-džej i prevodilac. Na Islandu je sa ocem živela od svoje druge godine. Kasnije se vratila u Srbiju i odlučila da bez ičije pomići nastavi sa karijerom di-džeja koju je inače započela još na Islandu. Pored interesovanja u oblasti dizajna, trenirala je i rukomet 10 godina. Bila je učesnica u rijaliti šou pod nazivom “Parovi”. Po njenim rečima, motivi za učestvovanje u ovom rijalitiju su bili dobra zabava i promovisanje interesantne muzike.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Dea se odlično provodila uz muziku Slobu Vasića, a ako pogledate našu galeriju uverićete se u isto. U kafani Stara Pesma vas svakog dana očekuju gostovanja najboljih i najpoznatijih bendova i pevača. Ove srede uživaćete uz Mirnu Košanin i Miami Bend, dok je četvrtak rezervisan za Milana Mitrovića. U petak se spremite za eksploziju dobrog provoda uz izvanredni sastav Trne i Kristine Kuzmanovske. I, naravno, neponovljivi Džoni Jakovljević i Workersi, svake subote za vas u kafani Stara Pesma!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Očekuje vas zaista neverovatan provod uz najkvalitetniji muzički program i odlične bendove svake nedelje. Rezervišite vaše mesto na vreme u Staroj Pesmi. To možete učiniti putem našeg korisničkog CallCentra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com