InBox, vesti

Dj Marcco Oxiduality subotom u klubu InBox.

Svake subote u klubu InBox nastupa i Dj Marcco Oxiduality, koji svojim setovima uvek ostavi publiku bez daha. Ukoliko posetite klub InBox 28. decembra, pored sastava No Comment moći ćete da uživate uz pravu magiju koju za miks pultom izvodi popularni prestonički Dj Marcco Oxiduality.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Dj Marcco Oxiduality, Marko Gojković, vrti setove prepoznatljive po komercijalnom i tech house zvuku, mada ni ostali podpravci house muzike ne izostaju. Njegov cilj je da svoju poztivinu energiju kroz muziku prenese na ljude, a to uvek rezultira dobrom atmosferom i neponovljivom zabavom u klubu. Uz ritmove koje Marcco bira za vas garantovano ćete čitavu noć provesti na nogama. Očekuje vas, kao i svake subote, neverovatno dobra energija, sjajno raspoloženje i dosta pozitive.

Inače, i van kluba InBox ovaj DJ vredno radi, pa je nedavno sa Aleksandrom Puškašom, odnosno Dj KIKI, sa kojim čini popularni sastav Oxiduality, i pop pevačem Bojanom Marovićem odradio remix pesme “Bićeš Moja”, koja je neverovatno popularna u klubovima. Momci iz ove grupe su takođe snimili i pesmu na engleskom jeziku pod nazivom "Together Again", zajedno sa bivšom učesnicom šoua "Operacija Trijumf", Mikom Kostić, koja predstavlja pravi house hit.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme za subotu u klubu InBox. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu InBox. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj klub bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

Budite in, posetite InBox!

 

beogradnocu.com