Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Dj Milinka večeras na splavu Shake'n'Shake.

Ovog petka, 12. septembra na popularnom splavu Shake'n'Shake spremite se za potpuno ludilo. Za Dj pultom biće fantastična Milinka Radišić. Inače, Milinka Mikaela Radišić je najpoznatija i najuspešnija dama u svetu muzike u Indoneziji. Indonežanka srpskog porekla stekla je planetarnu slavu pre nekoliko godina, a nedavno je postala popularna i u zemlji svog oca, Srbiji. Večeras će na splavu Shake'n'Shake zabavljati svoje zemljake.

splav Shake'n'Shake

 Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

- Biće to sjajno veče i verujem da će energija učiniti svoje! Uživaće svi, kako poklonici komercijalnog hausa, tako i oni koji vole malo tvrđi zvuk. Ono što ja mogu da obećam jeste odličan muzički set, i garantujem da nas sve zajedno očekuje noć magične zabave, kaže Milinka.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

izvor: pressserbia.com

splav Shake'n'Shake

 Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

 

beogradnocu.com