Najave, Pub Eleven, vesti

Ovaj vikend je definitivno idealan za provod u klubu Pub Eleven. Vaš omiljeni portal misli na vas svakog dana i predlaže najbolja mesta za provod, a ovog puta vreme da posetite sjajni klub Pub Eleven. Večeras će za muziku i atmosferu biti zadužen Dj Novak koji će fenomenalnim setom, pomeriti granice sjajnog provoda.

bimbo pub (2)

Fotografisano u Klub Pub Eleven

Narednog dana, u subotu, spremite se za pravi spektakl uz odličan Rio Bend. U sjajnom ambijentu kluba Pub Eleven, uživaćete u pop - rock, zabavnoj muzici, u izvođenju Rio benda. Očekuje vas vrhunski provod i naravno, najbolji gosti koji uvek dolaze u klub Pub ElevenČekamo vas!

pub elevn1

Fotografisano u Klub Pub Eleven

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com