Soho Bar, vesti

Dj spektakl u Soho Baru.

Nakon spektakla koji je sinoć u baru Soho Bar napravio Dj Raša, interesovanje za vikend na ovom popularnom mestu je nezapamćeno.  Svi ljubitelji kvalitetnog klupskog provoda i fantastičnog zvuka definitivno će biti gosti popularnog prestoničkog bara Soho Bar.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Petak 24. januar rezervisan je za pravu eksploziju dobrog provoda koju će vam svojim setovima preneti Dj Miki. Uz njega je dinamika na neobjašnjivo visokom nivou, raspoloženje fantastično, a energija iz pesme u pesmu sve bolja. Uz ovog fenomenalnog dj-a osećaćete se kao da ste pod reflektorima vrhunskih svetskih klubova, a svoj provod kasnije dugo prepričavati.

Samo dan nakon Dj Mikija, sa vama će se provoditi Dj Vrabac. Njemu je vaše uživanje ove subote povereno iz prostog razloga što uz njega spektakl ne izostaje. Dj Vrabac je u samom vrhu gradskih dj-eva i posebno se ističe po svom istančanom osećaju za publiku. Uz njega ćete uvek dobiti sve ono što želite.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je inače koncipiran kao restoran moderne internacionalne kuhinje, sa celodnevnom DJ podrškom. Popularni DJ-evi vrte, house, jazz, acid jazz, idruge ritmove kvalitetnog bita, a pozitivne energije i atmosfere je uvek na pretek. Sa zalaskom Sunca prijatan restoran pogodan za vaše opuštanje i uživanje u svim gurmanskim čarima, pretvara se u mesto najluđeg provoda u gradu sa ritmovima kojima je nemoguće odoleti.

Soho Bar predstavlja mesto gde se okuplja urbana beogradska ekipa i omiljen je ljudima koji prepoznaju dobro mesto i kavalitetnu zabavu već na prvi pogled. Uostalom, pogledajte našu galeriju fotografija pa ćete se uveriti i sami. Podijum za ples nikad nije bio atraktivniji!

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

Priuštite sebi i svojim prijateljima neponovljivo uživanje, i provedite se kao prava zvezda! Obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Soho Baru. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com